24 Rental Network toteuttaa Toyotalle 24/7 saatavilla olevan koeajokampanjan go now! -yhteiskäyttöautoilla

  24 Rental Network Oy toi ensimmäisenä Suomessa minuuttihinnoitellut go now! -yhteiskäyttöautot pääkaupunkiseudulle keväällä 2016. Puhelimella käyttöönotettavien autojen kalusto koostuu tällä hetkellä Toyotan vähäpäästöisistä täyshybrideistä. Syyskuussa Toyotan pääkaupunkiseudun jälleenmyyjille toteutettavan kampanjan aikana yhteiskäyttöiset go now! -autot tarjoavat mahdollisuuden koeajoon ympärivuorokautisesti. Kampanjan tavoitteena on tarjota kaupunkilaisille vaivaton tapa koeajaa uusi Toyotan täyshybridi heille sopivalla hetkellä ja rohkaista kaupunkilaisia tutustumaan yhteiskäyttöautoiluun go now! -palvelun kautta. Kampanjan aikana Toyota Auris Hybridi -autolla pääsee koeajolle veloituksetta 30 minuutin ajaksi. Yhteiskäyttöauton helppoa ja vuorokaudenajasta riippumatonta käyttöönottoa hyödynnetään koeajon toteutuksessa.Autoa on helppo kokeilla omassa arjessa lähellä kotiaan tai työpaikkaansa, jolloin näkee miten auto sopii omiin päivittäisiin tarpeisiin. Koeajoauton saatavuuden parantuessa myös kynnys tutustua autoon madaltuu ja autottoman asiakkaan asiointi jälleenmyyjällä helpottuu. Jälleenmyyjältä kampanja puolestaan vapauttaa resursseja autojen ylläpidosta ja koeajojen paperitöistä asiakkaiden kanssa viestimiseen.

– Toyota lähtee mielellään luomaan tiivistä yhteistyötä go now! -palvelun kanssa ja tukemaan yhteiskäyttöautoilua pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme Auris Hybrideillä 30 minuuttia käyttöaikaa maksutta, koska haluamme helpottaa kaupunkilaisten joustavaa liikkuvuutta ja tehdä hybridikoeajoista mahdollisimman vaivattomia. Toyotan tarjoamat 30 minuutin hybridikoeajot mahdollistavat esim. painavien tavaroiden vaivattoman liikuttamisen paikasta toiseen, ja kuluttajat pääsevät helposti tutustumaan yhteiskäyttöautoiluun ja sen etuihin. Toyota kutsuu kuluttajat tutustumaan rohkeasti uuteen muotoon liikkua autoillen, kertoo Toyota Auto Finlandin markkinointijohtaja Janne Hällfors.

Yhteiskäyttöauto täydentää muita liikkumismuotoja Yhteiskäyttöauto täydentää joukkoliikennettä, mutta on myös perinteistä autoilua täydentävä ratkaisu. Entuudestaan yhteiskäyttöautoilusta tuttu merkki on yleensä ensisijainen valinta elämäntilanteiden muuttuessa kun valitaan omistus- tai leasingautoa.Vastaavasti tarpeen vähentyessä on siirtyminen omasta ykkös- tai kakkosautosta yhteiskäyttöautoilijaksi luontevaa, kun pääsee tutun merkin rattiin.

– Ihmisten ja yritysten tilanteet muuttuvat nykyisin nopeastikin ja tarve erilaisille joustaville autoiluratkaisuille kasvaa. Koeajopalvelu on esimerkki tulevista perinteisten toimialojen väliin sijoittuvista palvelutuotteistamme autoilijoiden valinnanmahdollisuuksien lisäämiseksi ja autoalan eri toimijoiden joustavuuden lisäämiseksi. Yhteiskäyttöauto on joustavuutensa ja monipuolisuutensa vuoksi täysin ylivoimainen komponentti näille palvelutuotteille, kertoo 24 Rental Networkin toimitusjohtaja Matti Hänninen.

Minuuttipohjainen autonkäyttö on uudenlainen tapa liikkua kaupungissa Jo yksi yhteiskäyttöauto palvelee lähes kahtakymmentä pääkaupunkiseutulaista erilaisissa arkisissa liikkumis- ja tavarankuljetustarpeissa. Pelkästään nykyisellä go now! -automäärällä voitaisiin poistaa teiltä ja kaduilta satoja yksityisautoja vapauttaen arvokasta kaupunkitilaa muille aktiviteeteille. Go now! -palvelu on saaavilla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Palvelun hinta muodostuu pelkästään käytön perusteella eikä siinä ole lainkaan kuukausi- tai rekisteröitymismaksuja. Yksi minuutti ajoa yhteiskäyttöautolla maksaa 0,47 euroa sisältäen polttoaineet ja kaikki autoilun kustannukset. Auton varaaminen suoraan kadun varrelta on helppoa, sillä sovellus näyttää käyttäjän läheltä löytyvät autot ja sopivan kulkupelin saa käyttöönsä heti muutamalla painalluksella.  

24 Rental Network Oy 24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden ja -tietojärjestelmien kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva yritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. Yrityksen ensimmäinen yhteiskäyttöautopalvelu 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten yli 200 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa jo yli 20 paikkakunnalla. Go now! täydentää palvelutarjontaa erityisesti kaupunkilaisten tarpeisiin suunnitellulla palvelulla.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Matti Hänninen puh. 09 42451481 sähköposti: matti (at) gonow.fi

kampanjasivu: www.gonow.fi/toyota