Kotimainen go now! valittiin Slushissa parhaaksi älykkään liikenteen ja kuljetuksen palveluksi

Go now! voitti älykkään liikenteen ja kuljetuksen kategorian Paras Mobiilipalvelu 2018 -kilpailussa. Kilpailuun osallistui lähes sata palvelua kuudessa eri sarjassa ja sen tuomariston puheenjohtajana toimi liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner. Liikenteen palvelut jyräsivät useamman sarjan voittoon Paras Mobiilipalvelu 2018 -kilpailussa, joka toteutettiin yhteistyössä Digital Forum Finland ry:n, Ohjelmisto- ja e-business ry:n sekä useiden elinkeinoelämän toimijoiden kesken. Parhaana älykkään liikenteen ja kuljetuksen palveluna palkittiin vaihtoehdon auton omistamiselle tuova go now!, joka tarjoaa pääkaupunkiseudulla ja Oulussa asiakkailleen minuuttihinnoiteltuja yhteiskäyttöautoja paikasta toiseen siirtymiseen.

”Globaalisti skaalautuvien palveluiden tuottaminen tulee jatkossa olemaan yksi Suomen menestymisen kulmakivistä, ja on ilahduttavaa nähdä, kuinka meiltä löytyy tähän potentiaalia esimerkiksi uusien liikenteen palveluiden osalta. Paras Mobiilipalvelu-kilpailu on yksi hyvä tapa nostaa esiin tällaisia uusia palveluita ja niiden tekijöitä”, toteaa liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

Helppous ja ekologisuus yhteiskäyttöauton valttikortteina

Go now! on Suomessa kehitetty liikkumisen palvelu, joka täydentää erinomaisesti julkista liikennettä ja tuo vaihtoehdon auton omistamiselle. Palvelun käyttäjä saa milloin tahansa yhteiskäyttöisen hybridin ajoon muutamalla napin painalluksella. Määränpäässä auto pysäköidään ilmaiseksi sopivimmalle palvelun piiriin kuuluvalle alueelle seuraavaa asiakasta varten.

“Paras Mobiilipalvelu 2018 -kilpailun voitto on hieno tunnustus kotimaiselle työllemme. Tulemme laajentamaan helpon liikkumispalvelumme vuonna 2019 uuteen kaupunkiin ja tarjoamme sitä kaikille suomalaisille sitä mukaa kun muutkin kaupungit mahdollistavat palvelun toiminnan pysäköinnin puolesta,” kertoo 24 Rental Network Oy:n toimitusjohtaja Matti Hänninen.

Vuoden 2018 loppuun mennessä go now! -yhteiskäyttöautoilijat pääsevät ensimmäisenä maailmassa kokeilemaan Progressive Web Appia. Yhteiskäyttöautoilu ei enää tulevaisuudessa vaadi puhelimeen ladattavaa sovellusta, ja palvelu on kaikkien saatavilla puhelinmallista riippumatta helpon, selaimessa toimivan, verkkosovelluksen kautta.

24 Rental Network 24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden ja -tietojärjestelmien kehittämiseen keskittyvä täysin kotimaisessa omistuksessa oleva yritys, jonka yhteiskäyttöautoja löytyy yli 20 paikkakunnalta. Yrityksen ensimmäinen yhteiskäyttöautopalvelu 24Rent on mahdollistanut yhteiskäyttöautoilun maanlaajuisesti 300 ajoneuvollaan. Yrityksen minuuttiveloitteinen go now! -palvelu täydentää tarjontaa yhdensuuntaisten matkojen muodossa pääkaupunkiseudulla ja Oulussa.

Lisätietoja: 24 Rental Network Toimitusjohtaja Matti Hänninen puh. 09 4245 1481

Palvelun kokeilu- ja kuvapyynnöt: viestinta@gonow.fi

Kotisivu: www.gonow.fi

Yritysinfo: Lataa tästä (koko 1Mb)